“Небеским рапортом” у Грабовцу настављено такмичење села општине Трстеник

У трстеничком приградском насељу Грабовац културно уметничким програмом настављено је 46. по реду такмичење села. Ово насеље је прошлогодишњи победник, па је КУД “Вук Караџић” извело богат програм под називом “Небески рапорт”.

Организатори овог такмичења су Народни универзитет и општина Трстеник, а на почетку се присутнима у сали обратио председник општине Александар Ћирић који је говорио о значају такмичења села за које општина из свог буџета издваја значајна средства.

Оформљена општинска комисија пре такмичења обишла је сва насељена места и оценила резултате села у свим областима па ће по завршетку такмичења прогласити победника који ће представљати трстеничку општину на Окружном такмичењу у Бошњану.

Присутнима је представљен програм припремљен поводом 70 година од пробоја Сремског фронта, а свој део програма имали си у глумци трстеничког позоришта. Завршна манифестација такмичења села одржаће се 21. јуна ове године, најављује Снежана Јанковић, председница комисије за такмичење села трстеничке општине.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x