Хумана акција “Играјмо за Звонка” у Трстенику

Племенити људи из Трстеника не заборављају Звонка Милоjевићa и у припреми су нове хуманитарне вечери за помоћ некадашњем голману, којем је неопходан велики новац за лечење после повреда у саобраћајној несрећи. Меч шампиона, од којег ћe комплетан приход бити намењен члану Звездине генерације са крова света, бићe одигран у Хали спортова у недељу 25. децембра, у 17 часова.

“Милојевић је људска и спортска величина. Најмање што можемо да учинимо је да повремено организујемо акције како бисмо му помогли и надам се да ћe пример нас из Трстеника да следе и у разним  крајевима Србије. Лечење је скупо, сваки динар значи и ми позивамо све људе из спорта, небитно на клупску опредељеност, да у недељу дођу, а бићe присутан и Звонко” истакао је Стојан Антић, организатор акције уз помоћ Спортског центра Трстеник и Општине Трстеник.

У предигри ћe се на паркету појавити најмлађе категорије Трстеника ППТ, после наступа КУД-а “Свети Никола”, а планиран je и сусрет омлaдинаца крушевачког Трајала и Трстеника ППТ.

Меч шампиона, на којем ћe се појавити некадашњи фудбалери и Милојевићеви пријатељи, почеће око 19 часова. За Милоја ће играти Драгиша Бинић, Ненад Јестровић, Бранко Бошковић, Ненад Ковачевић, Немања Вучићевић, Драган Богавац, Миливоје Витакић, Бојан Миладиновић…. Ту се списак не завршава, организатори су у разговорима са бројним асовима који би увеличали догађај и узели учешће у акцији скупљања новца за Милојевићево лечење. Најављен је и долазак људи из спортског сектора ФС Србије.

Очекује се да трибине трстеничке Хале спортова буду испуњене до последњег места, док је цена улазница 200 динара, а на хуманитарни меч ћe се од понедељка наслонити традиционални новогодишњи турнир у малом фудбалу.

Велико је срце и Саше Илића, легенде и актуелног капитена Партизана који је без двоумљења прихватио позив за учешће у хуманитарној утакмици и најавио организаторима долазак у Трстеник 25. децембра. Осим њега, на терену ће се наћи још неколико истакнутих Партизановаца, јер кад је пријатељство са Звонком Милојевићем у питању, боје дреса никада нису биле важне.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x