Спортски савез општине Варварин представио потенцијале на 5. Међународном сајму спорта у Београду

Крајем новембра месеца ове године делегација Спорстког савеза општине Варварин учествовала је на 5. Међународном сајму спорта одржаном у Београду и на свом штанду представила спортски потенцијал општине Варварин, истиче председник општинског Спортског савеза Зоран Цветковић.

Снежана Васић, Драган Јовановић, Александар Шоштар, Зоран Цветковић, Сања Бошковић

“На свечаном отварању 5. Међународног сајма спорта били су присутни сви олимпијци и параолимпијци, старији познати спортисти, актуелни спортисти, махом цела спортска Србија. Општински Спортски савез се представио својим штандом где је присутне и заинтересоване посетиоце упознао са спортским потенцијалима наше општине, док је наша делегација обишла све штандове, а у току овог Сајма одржана су била и семинарска предавања” каже Цветковић.

Сајам спорта под слоганом “Спорт је закон” одржан је на Београдском сајму у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, а делегацију Спортског савеза општине Варварин предводио је председник Зоран Цветковић и у њој су били и потпредседник Драган Јовановић, председник Савеза за школски спорт Снежана Васић Васке и генерални секретар Савеза за школски спорт Сања Бошковић.

Министар спорта и омладине Вања Удовићић и генерални секретар Савеза за школски спорт општине Варварин Сања Бошковић
0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x