Хуманитарни концерт “Корак за Слађану” 03. марта у Варварину

У Хали спортова Спортско туристичког центра “Темнић” у Варварину у суботу, 03. марта текуће године, биће одржан велики хуманитарни концерт “Корак за Слађану” за помоћ Слађани Стојановић из Доњег Катуна која се бори са тешком болешћу, мијелоидном леукемијом, а којој је хитно потребна новчана помоћ за наставак лечења у Немачкој.

Према најавама организатора, своје учешће на овом концерту најавило је 15 културно уметничких друштава са територије општине Варварин и суседних општина, а најављено је и гостовање и неколико вокалних солиста. Цена улазнице за овај велики хуманитарни концерт износиће 200 динара, а почетак је заказан за 18:00 сати.

У варваринској Хали за Слађану играће Дечји фолклорни ансамбл “Чарапани” из Крушевца и културно уметничка друштва “Абрашевић” из Параћина, “Војвода Пријезда” из Сталаћа, “Младост” из Макрешана, ветерани КУД “Моравац” из Ћићевца, “Јован Курсула” из Варварина, “9. Август” из Лучине, “Спасовдански вез” из Дреновца, “Бошко Југовић” из Бошњана, “Полет” из Падежа, “Вук Караџић” из Орашја, “Сања Миленковић” из Доњег Катуна, КУД “Горњи Степош”, “Дејан Милетић” из Бачине и “Коло” из Обрежа.

Организатори позивају становнике Варварина и околних места да својим присуством дају подршку Слађани и апелују на све који су у могућности да помогну њено лечење уплатама на динарски рачун 205-9011007235350-69 и девизни рачун 9031024645644, код Комерцијалне банке, као и слањем СМС поруке са садржајем 413 на број 3030.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
trackback

[…] Хуманитарни концерт “Корак за Слађану” 03. марта у… […]

1
0
Ваш коментар на ову вест?x