Игралиште ФК Младост у Доњем Катуну добија трибине

Терен ФК “Младост” у Доњем Катуну, члана Друге Расинске окружне лиге, у првој половини септембра месеца добиће трибине, са 360 седећих места. Средства, у износу од 2.700.000,00 динара, обезбедило је Министарство спорта, док је сама реализација овог пројекта од великог значаја за развој спорта у овом крају.

“Значи доста модернизација нашег игралишта, да привучемо још више омладине на терене, да нема траве и корова, да могу деца нормално да дођу нја игралиште, да се играју и да се не плаше било чега. На трибинама биће постављено два седећа реда, целом дужином нашег стадиона, са 360 седећих места”, наглашава Дејан Бранковић из ФК “Младост”.

Он додаје да су циљеви, када је у питању актуелна сезона, пласман међу осам најбољих екипа првенства. “Задовољни смо стартом првенства, одиграно је три кола, имамо две победе и један пораз. Задовољни смо играчким кадром, тежимо да привучемо још млађих наших играча из села и видећемо, како сезона одмиче, ако буде све како треба бићемо задовољни”, рекао нам је Бранковић.

Боља спортска инфраструктура предуслов је за развој спорта и останак и опстанак младих на селу, зато је и реализација оваквих пројеката, попут овог у Доњем Катуну, веома важна за локалну средину.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x