Асфалтирана деоница општинског пута у Доњем Катуну

Радови на реконструкцији деонице општинског пута Варварин – Параћин, кроз насељено место Доњи Катун, у дужини од око 600 метара, завршени су, а оно што следи наредних дана то су завршни радови на реконструкцији улице Јове Курсуле у Селу Варварин, у дужини од 360 метара.

Извођач радова је предузеће за путеве “Крушевацпут” А.Д. док је вредност радова на реконструкцији ове две деонице нешто више од 11 милиона динара. Председнице општине Варварин др Виолете Лутовац Ђурђевић истакла је да су ови радови од великог значаја за све мештане.

“Дужина ове деонице је око 600 метара и тиме не покривамо читаву дужину деонице која спаја Доњи Катун са Варварином, али у наредном периоду видећемо колике могућности постоје за наставком реконструкције овог пута. Желела бих и да истакнем значај овог пута јер се овде ради о међуопштинском путу који који спаја општине Варварин и Параћин”, наводи председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она је додала да су у току и радови на реконструкцији улице Јове Курсуле у Селу Варварин где је у току решавање проблема носивости, а који ће бити решен наношењем додатног тампона тако да се у наредним данима очекује и завршно асфалтирање ове деонице.

Радове у Доњем Катуну обишли су и председник Скупштине општине Војкан Павић и помоћник председнице општине Александар Марковић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x