“Игре на води 2017” у четвртак на базенима СТЦ “Темнић” у Варварину

Омладински волонтерски пројекат “Дани младих”, који спроводи Неформална група “Дрим тим”, уз подршку ресурс центра “Проактив – Ниш”, а у оквиру програма “Млади су закон” Министарства омладине и спорта Владе Републике Србије, организује на базенима Спортско туристичког центра “Темнић” у Варварину, у четвртак 24. августа, са почетком од 12 часова, “Игре на води 2017”.

Координатор Канцеларије за младе општине Варварин Марија Брајовић истиче да су општина Варварин и руководство СТЦ “Темнић” подржали све активности и обезбедили услове за одржавање “Игара на води”.

“Игре на води 2017” у Варварину је пројекат који спроводи НГ “Дрим тим”, наравно уз подршку ресурс центра “Проактив” из Ниша,  у оквиру програма “Млади су закон”. Оно што је потребно још нагласити то је да су локална самоуправа, као и директор СТЦ “Темнић” Ана Видојевић подржали све активности и обезбедили услове за одржавање “Игара на води”, обезбеђен је бесплатан улаз за све учеснике, навијаче и посетиоце, док нам је и Канцеларија за младе општине Трстеник помогла у организацији “Игара”, на шта смо им посебно захвални”, каже Марија Брајовић из КЗМ.

Иначе, “Игре на води” у Варварину се организују после пар година паузе, а учесници ће формирати екипе које ће имати по шест чланова. Такмичење се састоји из десет различитих дисциплина и то пливање на гуми, пливање кроз обруч, роњење (тражење предмета по дну), убацање лопти у кош, пуњење кофе водом, штафета у води, пливање са лоптом, пливање са гумама (шлауфима), пливање на душеку и сакупљање лоптица и балона за одређено време.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x