III “Џемијада” у Обрежу у недељу 11. јуна; Ко ће скувати најукуснији џем?

Удружење жена “Јухорске виле”, уз подршку Oпштине Варварин, у недељу 11. јуна, у дворишту ОШ “Мирко Томић” у Обрежу, организоваће трећу по реду привредно – туристичку манифестацију “Џемијада”. Право учешћа на “Џемијади” имају сва удружења грађана, јавна и приватна предузећа, појединци.

Организатори наглашавају да не постоје ограничења када је у питању воће које ће такмичари користити приликом припреме џема и не постоје ограничења када је у питању број чланова у једној такмичарској екипи, а пријаве су могуће до 9. јуна.

Поред такмичарског дела, посетиоце “Џемијаде” очекује и богат културно – уметнички програм у организацији КУД-а “Коло”, концерт народне музике, модна ревија, хумористички програм, а сама манифестација је и сајамског карактера па ће тако многи предузетници из Обрежа представити своје делатности.

За најукуснији џем, који ће оцењивати стручна комисија, припремљене су и богате награде, а поред првог, другог и трећег места организатори су припремили и награде за посетиоце “Џемијаде”. Заинтересовани за учешће на трећој по реду обрешкој “Џемијади”, али и за све информације, као и за помоћ при организацији, могу се јавити на број телефона 062/172-3-553.

“Окупите екипу, пронађите рецепт за најбољи џем, наоружајте се воћем, добрим расположењем и дођите! Да кувамо, да се дружимо, да играмо и певамо”, поручују из Удружења “Јухорске виле”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x