Именовани нови помоћници председнице општине Варварин

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић именовала је два своја помоћника, задужена за области пољопривреде и економског развоја, Немању Чолића и Марију Брајовић, чиме је комплетиран нови кабинет председнице општине.

Функцију помоћника председника општине Варварин задуженог за област пољопривреде у наредном периоду обављаће Немања Чолић, рођен 3. јула 1990. године, по занимању мастер економиста. Запослен у ОШ “Јован Курсула” на пословима шефа рачуноводства од 2016. године. У досадашњој професионалној каријери радио и у ОШ “Мирко Томић” у Обрежу и Локално – пореској администрацији (ЛПА) Општинске управе општине Варварин.

Поред професионалног ангажмана, активан и у области пољопривредне производње, али и организатор бројних стручних скупова и едукација из области пољопривреде – воћарства и повртарства. Обављао и функцију заменика председника Управног одбора СЦ “Темнић”.

Помоћница председнице општине Варварин за област економског развоја је Марија Брајовић, по занимању економски техничар. Обављала је функцију координаторке Канцеларије за младе општине Варварин од оснивања исте, а у кабинету председника општине била је ангажована на пословима везаним за реализацију развојних пројеката.

Учествовала је у писању и реализацији бројних пројеката реализованих у сарадњи са Владом Републике Србије, ресорним министарствима и разним Агенцијама и организацијама, као и у организацији бројних манифестација из области културе.

Именовањем помоћника, заокружено је конституисање локалне власти. Да подсетимо, на конститутивној седници Скупштине општине Варварин други мандат на челу општине је добила др Виолета Лутовац Ђурђевић, за њеног заменика именован је дипл. правник Александар Павић, за председника Скупштине општине Варварин одборници су изабрали проф. Сашу Живадиновића, а за његовог заменика Ивана Арсића.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x