In memoriam: Снежана Радовановић, дивна жена, вредан здравствени радник

Корона вирус SARS-CoV-2 узео је живот још једног здравственог радника у Варварину, од последица изазваним овим вирусом преминула је Снежана Радовановић, лаборанткиња Дома здравља “Др Властимир Годић”.

Директорка варваринског Дома здравља др Јасмина Ракић, поводом преране смрти Снежане Радовановић, предложила је да се минутом ћутања на радним местима, у 09:00 ујутру и у 16:00 часова по подне, ода пошта једној вредној и дивној особи каква је била Снежана.

“На велики хришћански празник Божић смо сахранили нашу Снежану и у име Дома здравља пар нас је присуствовало сахрани. Увек тиха, културна, предусетљива и, како јуче рече њен муж, увек са осмехом, напустила нас је заувек. Предлажем да у 09 часова ујутру и у 16 часова по подне сви на својим радним местима минутом ћутања јој одамо последњу почаст. Нека јој је вечна слава и хвала за све што је учинила за наш Дом здравља”, поручила је др Јасмина Ракић.

Снежана Радовановић је рођена 1962. године и њена смрт је огроман губитак како за њену породицу, тако и за Дом здравља “Др Властимир Годић”. Борбу са корона вирусом изгубила је 6. јануара 2021. године на инфективном одељењу Опште болнице Крушевац. Сахрањена је 7. јануара у Бачини.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Zoran Vidojkovic
Zoran Vidojkovic
1 година раније

Najbolji idu prvi!

1
0
Ваш коментар на ову вест?x