Инфраструктурни радови у Крушевцу у пуном јеку

Градоначелник Крушевца Драги Несторовић са заменицом градоначелника Весном Лазаревић обишао је данас више локација где почињу или су у току инфраструктурни радови.

Прва локација била је месна заједница Здравиње где су у току радови на асфалтирању путног правца Здравиње – Велики Шиљеговац у дужини од око 5,5 км. Такође, са представницима ове месне заједнице разговарано је и око реконструкције локалног пута који повезује два дела села, а мештани су спремни и да један део радова финансирају из сопствених средстава.

У МЗ Трмчаре у току су припремни радови на асфалтирању пута у дужини од 440 метара (вредност 4,3 милиона динара). У Малом Головоду и Мудраковцу је данас посећено три улице где ових дана треба да почну радови на асфалтирању улице Боривоја Ивановића – 560 метара, вредност 7.164.000 милиона динара, улице Светогорске – 175 метара, 4.423.000 динара и Цветне улице – 410 метара, вредност 6.000.000 динара.

У месној заједници Велики Купци све је спремно за почетак радова на асфалтирању улице у дужини од 1,7 километара. Све је спремно за почетак асфалтирања и Сремске улице на Багдали, дужине 160 метара, вредност 2.514.000 динара.

На свим данас посећеним локацијама, градоначелник Крушевца Несторовић са сарадницима је разговарао са мештанима, а то је била прилика да се изнесу проблеми и нове идеје за побољшање инфраструктурних услова живота.

Према његовим речима, Крушевац је једно велико градилиште и током целе године урадиће се велики број улица, а све по унапред утврђеном плану развоја Крушевца. На локацијама које су данас посећене, радови, у зависности од временских услова, требало би да буду завршени у наредних месец дана, a извођачи радова су локална предузећа “Крушевацпут” и “Техноградња”, док ће радове финансирати ЈП “Путеви Србије”.

крушевац.рс

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x