Изградња канализационе мреже у Првомајској улици

У Првомајској улици у насељу Расадник завршени су радови на изградњи још једне деонице канализационе мреже у дужини од око 210 метара. Директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић наглашава да радове финансира општина Варварин и подсећа да је пре 4 године први део Првомајске улице добио канализациону мрежу, која је након тога добила и асфалт.

“За ову годину је било предвиђено да се на овој деоници изгради канализациона мрежа, вредност радова је око 3 милиона динара, постављено је 5 канализационих шахти и оно што је много битно то је да становници Првомајске улице могу одмах по завршетку радова да изврше прикључење својих домаћинстава на канализациону мрежу која ће након завршетка радова бити у функцији”, рекао нам је Ракић.

Он најављује да је план за наредни период да се, у сарадњи са локалном самоуправом, изводе радови тамо где ће бити омогућено грађанима да се аутоматски прикључе на мрежу, како канализациону тако и водоводну.

“Постоји инвестициони програм до краја године према ком ћемо градити канализациону мрежу у Селу Варварин у споредним улицама, што је у ствари наставак главног колектора. Апелујем на наше суграђана да, док је сада такса за прикључак на канализациону и водоводну мрежу смањена за 50%, се јаве у ЈКП “Варварин“ и предају захтеве да би се у неком адектавном периоду прикључили на мрежу”, поручује Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x