Изградња канализационе мреже у Селу Варварин

У насељеном месту Село Варварин у току су радови на изградњи канализационе мреже. По речима директора ЈКП “Варварин” Дејана Ракића ови радови на постављању главног колектора у дужини од 1.100 метара трају већ две недеље, а ради се о цевима дебљине ФИ 200, ФИ 250 и ФИ 315.

“Овим радовима биће покривена деоница од последње куће у Село Варварину, према Саставцима, све до старе општине где ће касније бити урађена једна велика преливна шахта са одговарајућим пумпама тако да се надамо да ћемо до краја овог месеца, почетком наредног, наравно, уколико временске прилике то дозволе, извршити ископ и постављање цеви”, истиче Ракић и додаје да се ради о доста тешком и напорном послу, како за раднике тако и за машине, јер се врши ископ у дубини од 2,5 до 4,90 метара.

“Надамо се да ће ови радови бити одрађени онако како треба, како пројекат налаже, како би наши суграђани из Села Варварина сутрадан могли да користе канализациону мрежу, што је веома битно”, нагласио је директор ЈКП “Варварин” Дејан Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x