Изградња водоводне мреже у Обрежу, следе радови у Бошњану

У Обрежу се ових дана увелико ради на наставку изградње секундарне водоводне мреже, а према речима директора ЈКП “Варварин” Дејана Ракића по завршетку ових радова биће постављено око 1.900 метара цеви у овом насељеном месту, док су у претходном периоду одрађене и две трасе у Горњем Катуну. Радове у Обрежу обишла је и заменица председника општине Виолета Чолаковић.

“Пре Обрежа одрадили смо две трасе у Горњем Катуну, такође секундарних водова у дужини од 500 метара тако да укупна уговорена метража износи 2.400 метара водоводних цеви, а вредност ових радова износи 11 милиона динара, са ПДВ-ом”, подсећа Ракић нагласивши да су средства за ове радове обезбеђена из буџета општине Варварин.

“Искористићу прилику да се захвалим локалном руководству, председнику општине и његовим сарадницима, јер и даље препознају ЈКП “Варварин” као предузеће чија је, пре свега, основна делатност производња и дистрибуција воде, а да радимо и ове радове за које смо оспособљени и стручно и машинама и људством”, каже директор ЈКП “Варварин”.

Ракић додаје да, након Обрежа, све оно што је предвиђено буџетом за ову годину екипе ЈКП “Варварин” одрадиће па се очекује постављање секундарне водоводне мреже и у Бошњану, а до краја календарске године у плану је и изградња канализационе мреже у Доњем Катуну.

“Овим радовима заокружујемо један циклус и настављамо улагање наших средстава из буџета у инвестиционе пројекте општини Варварин и свим оним месним заједницама где имамо пројекте са грађевинским дозволама како би у што краћем временском периоду сви наши суграђани могли да изврше прикључење и да пију здраву пијаћу воду”, поручује Дејан Ракић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Goran
Goran
1 година раније

Ulica dragomira ristica u obrezu, preskocena, iako postoji projekat, za vodovod

1
0
Ваш коментар на ову вест?x