Почела са радом новоизграђена гаража код Дијагностичког центра

У улици Војводе Путника у Крушевцу, на простору иза Дијагностичког центра, започела је са радом новоизграђена паркинг гаража. Градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић истакла је приликом обиласка објекта да је ова гаража изграђена на локацији која је од изузетног значаја за град.

“Годинама уназад било је великих проблема око паркинг места за све наше суграђане које долазе у болницу, било због здравствених проблема или некоме у посету. На овај начин смо растеретили сам круг болнице и све прилазне улице, па ће у наредном периоду бити мање саобраћајне гужве у овом делу града”, оценила је градоначелница Палуровић.

Директор ЈП “Пословни центар” Драги Марковић обавестио је јавност да је капацитет нове гараже 130 паркинг места и нагласио да су одређена и паркинг места за потребе инвалидних лица. Он је изразио и задовољство тиме што је већ првог дана рада услуге паркирања користио велики број возила.

Цена паркирања за сваки започети сат је 40 динара и не важе претплатне карте, док је укупна вредност инвестиције око 25 милиона динара, а сви радови завршени су за 4 месеца.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x