Јавна расправа о Нацрту Локалног антикорупцијског плана до 19. новембра

Општинско веће општине Варварин отворило је Јавну расправу о Нацрту Локалног антикорупцијског плана (ЛАП) општине Варварин за период 2022. – 2025. година. Јавна расправа биће одржана у периоду од 04. до 19. новембра 2021. године, а позвани су сви представници органа Општине Варварин, грађани, удружења, стручна јавност, као и друге заинтересоване стране да узму учешће, саопштавају из Општине Варварин.

Програм Јавне расправе о Нацрту ЛАП, са Нацртом ЛАП, објављује се на сајту општине Варварин: www.varvarin.ls.gov.rs, а све примедбе и сугестије достављају се Јелени Весић, координатору Радне групе за израду ЛАП-а на мејл адресу: jeca.vesic@gmail.com или поштом на адресу:  Општинска управа општине Варварин, канцеларија председника Скупштине општине,  ул. Марина Мариновића број 38, 37260 Варварин (са назнаком: Радна група за израду ЛАП-а)

Нацрт ЛАП-а биће представљен на отвореном састанку у форми округлог стола, који ће се одржати дана 18. новембра 2021. године, са почетком у 11 сати, у Великој сали Општинске библиотеке Варварин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x