Асфалтирана Косовска улица у Залоговцу, ускоро радови у Парцану и Горњем Крчину

У Темнићком крају реализована је још једна вредна капитална инвестиција, асфалтирана је Косовска улица у Залоговцу у дужини од око 350 метара, а по речима заменика председнице општине Варварин Дејана Милановића ови радови су још један показатељ да руководство општине Варварин испуњава обећања дата грађанима у протеклом периоду.

“Општинско руководство се свим снагама труди да реализује што већи број вредних инвестиција, финансираних како из општнског буџета, тако и у сарадњи са ресорним министарствима, а све у циљу стварања што бољих услова за живот наших грађана. Оно што смо обећали у претходном периоду, полако реализујемо, ево асфалтирана је Косовска улица у Залоговцу, пре тога је урађено нешто више од 400 метара асфалта у улици Краља Петра I у Бачини и 310 метара у улици Босе Цветић у Обрежу, а очекујемо да у првој половини ове радне недеље асфалт добију и улице Светосавска, 290 метара и 7. јула, 60 метара, у Бошњану”, наглашава Милановић.

Он је изразио уверење и да ће локална самоуправа у наредној календарској години реализовати још већи број важних капиталних инвестиција и најавио да ће грађевинске машине до краја године посетити још две месне заједнице у варваринској општини, па ће тако у овој години, средствима обезбеђеним из буџета општине Варварин, бити асфалтирано више од 2км улица, за шта је опредељено нешто више од 20 милиона динара.

“Оно што нас очекује до краја ове календарске године то је асфалтирање још две улице у укупној дужини од 620 метара, а асфалт ће добити улице Мите Милојевића у Парцану и Светозара Марковића у Горњем Крчину. Наставићемо и у наредној години са асфалтирањем и у другим селима наше општине тако да грађани не морају да брину, оно што смо обећали, то и испуњавамо, зато што ми радимо у интересу наших суграђана”, закључио је Милановић приликом обиласка радова у Залоговцу.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x