Грађевинска сезона у општини Варварин у току, асфалтирана улица Краља Петра I у Бачини

Улица Краља Петра I у Бачини добила је асфалт и по речима мештана, након дугогодишњих проблема са атмосферским падавинама, захваљујући локалној самоуправи сада ће животни услови становника ове улице бити веома побољшани.

“После толико година више нема блата, нема прашине и то је ознака једног нормалног живота у 21. веку и то је веома битно за останак људи који овде живе, за бржи одлазак, за бржи долазак. Ово је можда само круница свега, пре овога локална самоуправа нам је редовно излазила у сусрет чишћењем канала, затим су довели једну водоводну доводну цев за будући водовод, доста пута су услишили наше молбе, нису нас заборавили и надам се да неће ни у будућности да забораве”, каже Горан Јелић, становник улице Краља Петра I.

“Постоји још доста неасфалтираних улица у нашем селу, али да би се то урадило врло је битно да се изабере прави представник у локалној самоуправи и да се избори за своје мештане који имају проблема. Ми смо изабрали нашег представника, он је доказао наш проблем, захвални смо му, захвалио бих се и општинском руководтсву које је до овога и довело и само могу да пожелим да се и у наредном периоду настави са радовима у нашој месној заједници”, поручио је Јелић.

Асфалтирано је 410 метара улице Краља Петра I, а председник Савета МЗ Бачина Владица Филиповић истиче и да ће се у наредном периоду наставити са улагањима у ову месну заједницу. Филиповић подсећа да је након постављања водоводне мреже у овој улици дошло и до асфалтирања, нагласивши да локална самоуправа испуњава дата обећања.

Радове на асфалтирању улице Краља Петра I (Јелићко сокаче) у Бачини обишли су и заменик председнице општине Дејан Милановић, одборник Скупштине општине Варварин Душан Радојковић и директор ЈП “Расвета Варварин” Владан Весић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x