Јавна расправа о Нацрту Одлуке о буџету општине Варварин за 2023. годину у току

Општинско веће општине Варварин организује и спроводи Јавну расправу о Нацрту Одлуке о буџету општине Варварин за 2023. годину. Пројекција буџетских прихода и примања буџета општине Варварин за 2022. годину износи укупно 593.863.000,00 динара, објављено је на веб сајту општине Варварин.

Упознавање са радним текстом Нацрта Одлуке о буџету је у току, а из Општине Варварин позивају све грађане, удружења, стручну јавност, као и све заинтересоване стране да своје предлоге, сугестије, иницијативе и коментаре доставе Општинској управи општине Варварин, Одељењу за буџет, финансије, привреду, економски развој, јавне набавке и утврђивање и наплату јавних прихода до 22. новембра текуће године.

Објављена је и анкета на Буџетском порталу општине Варварин (отвори анкету) где грађани могу гласати за предлоге пројеката који ће се у 2023. години финансирати из општинског буџета. Предлози су: 1) асфалтирање локалних путева и улица у насељеном месту Обреж; 2) изградња фекалне канализације у насељеном месту Бошњане; 3) завршетак водоводне мреже у насељеном месту Бачина; и 4) одржавање и реконструкција пешачких стаза у Варварину (варош).

У оквиру спровођења Јавне расправе, биће одржан Отворени састанак у форми округлог стола 22. новембра, у сали Скупштине општине Варварин, са почетком од 11 сати, на којем ће бити представљен и Нацрт текста Oдлуке.

Јавни позив и текст Нацрта Одлуке о буџету општине Варварин за 2023. годину заинтересовани могу погледати и на сајту општине Варварин, на веб адреси www.varvarin.ls.gov.rs.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x