Улице у Малој Дренови, Богдању, Прњавору, Селишту и Медвеђи добиле асфалт

Настављају се инфраструктурми радови у насељеним местима трстеничке општине, па је тако ових дана у насељеном месту Мала Дренова асфалтирана деоница пута према гробљу у дужини од 200 метара. Вредност ове инвестиције је 1,2 милиона динара, а средства је, као и за остале инфраструктурне радове, обезбедила општина Трстеник.

Поменути радови настављени су асфалтирањем деонице пута у Богдању и Прњавору, а у циљу подизања нивоа безбедности у саобраћају у градској зони Трстеника постављене су камере за видео надзор на најпрометнијим саобраћајницама. Овај пројекат је спроведен у две фазе, а финансиран је средствима Савета за безбедност саобраћаја општине Трстеник.

Том приликом постављено је 11 камера за визуелно праћење саобраћаја и детекцију регистарских таблица, у циљу смањења прекршаја и повећања безбедности свих учесника у саобраћају.

Инфраструктурни радови завршени су и у насељеном месту Селиште где је асфалтирана улица у дужини од око 160 метара. Вредност ових радова износи нешто више од 1,2 милиона динара, а и ова средства је обезбедила општина Трстеник кроз програм асфалтирања некатегорисаних путева.

Крајем прошле недеље асфалтирана је и деоница пута у дужини од 450 метара у насељеном месту Медвеђа, а да подсетимо да је општина Трстеник за асфалтирање некатегорисаних путева за ову годину издвојила из свог буџета 30 милиона динара.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x