Канистери са дезинфекционим средством постављени на територији општине Варварин

На територији општине Варварин постављени су канистери са раствором натријум хипохлорита, дезинфекционог средства које грађани бесплатно могу да наточе у боце, с тим што је количина по домаћинству ограничена на два литра, а на свака два до три дана канистери биће допуњени.

Канистери су постављени на две локације у Варварину, на скверу у центру вароши и код Дома здравља “Др Властимир Годић” и код пумпе “Кнез петрол” у Селу Варварин. Постављени су и у центру Обрежа, у Доњем Катуну, Бачини, Орашју, Избеници, Бошњану, Тољевцу, Доњем Крчину, Залоговцу и Парцану.

Помоћник председника општине Варварин, Дејан Милановић, рекао нам је ће се Штаб за ванредне ситуације општине Варварин потрудити да у што скоријем року обезбеди канистре и за остала насељена места у којима тренутно нису постављене, док грађани могу средства наточити у најближем месту са списка.

Он је упутио и апел грађанима који поседују канистре да исте уступе на коришћење Штабу за ванредне ситуације, док траје ванредно стање.

Апелује се на грађане да буду стрпљиви док чекају свој ред да наточе ово дезинфекционо средство и да поштују превентивне мере, да држе растојање од два метра између особа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x