Руководство општине Варварин разговарало са мештанима Обрежа

У сали Дома културе у Обрежу синоћ је одржан састанак руководства општине Варварин са мештанима највећег села варваринске општине где је било присутно преко 100 Обрежана. На састанку је иначе било присутно целокупно локално руководство на челу са председником Војканом Павићем.

Заменик председника општине Варварин др Виолета Лутовац поручила је окупљенима да не дозволе да им било ко прича лажи и да су врата општине и општинског руководства широм отворена за сва питања и помоћ, како за мештане Обрежа, тако и за остале грађане Варварина и осталих насељених места, што је испраћено громогласним аплаузом.

Грађани су искористили ову прилику како би изнели своје ставове и председника Павића, као и чланове општинског руководства, упознали са проблемима које је у наредном периоду потребно решити у овој Месној заједници, тако да се по коментарима после овог догађаја могло приметити задовољство међу присутнима на збору грађана.

2 thoughts on “Руководство општине Варварин разговарало са мештанима Обрежа

    1. Za razliku od onih ranije, ovi ne samo da ispunjavaju, vec se svakodnevno bore da se opstina izvuce iz blata u koje je gurnuta od strane bivseg rezima. Nesto sto je devastirano ne moze se obnoviti preko noci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *