Компанија “Дунав осигурање” и ове године обезбедила пакетиће за кориснике Дневног боравка

Компанија “Дунав осигурање”, експозитура Варварин, традиционално и ове године је обезбедила и уручила новогодишње пакетиће корисницима Дневног боравка за децу, младе и одрасле са сметњама у развоју у општини Варварин.

Ове године неће бити приредбе поводом новогодишњих и божићњих празника због актуелне пандемије вируса COVID-19, а руководилац ове службе, која функционише при Центру за социјални рад Варварин – Ћићевац, Марија Петровић, наглашава да Дневни боравак функционише према препорукама Кризног штаба Владе Републике Србије и крушевачког Завода за јавно здравље (ЗЗЈЗ).

“Строго се придржавамо правила тако да до сада заиста нисмо имали никаквих проблема што се тиче здравља наших корисника као и здравља наших запослених. Једна од мера прописаних од стране ЗЗЈЗ је забрана било каквих окупљања у Дневном боравку и одржавања приредби и зато смо на овај начин, испред Дневног боравка, примили пакетиће које нам је традиционално обезбедило “Дунав осигурање” и ја им се у име наших корисника овим путем захваљујем”, изјавила је Марија Петровић.

Компанија “Дунав осигурање”, као друштвено одговорно предузеће, се и ове године, као и ранијих година потрудила, да деци корисницима Дневног боравка поклони одређени број пакетића, наводи Драган Илић.

“Надам се да ће ова сарадња трајати у убудуће, а што се тиче “Дунава” ми смо увек , као друштвено одговорно предузеће, расположени да део својих материјалних средстава пласирамо кроз одређене врсте поклона, донација и превентива као што смо радили и претходних година. Искористио бих прилику да поменем одличну сарадњу са локалном самоуправом која и у условима јако отежаног рада функционише на најбољи могући начин”, рекао нам је Драган Илић пожелевши свим грађанкама и грађанима општине Варварин срећну Нову годину и Божић, да их послужи здравље, личну срећу и добре пословне успехе у наредној години.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x