Крећу радови на доградњи спрата на Средњој школи и ОШ “Јован Курсула” у Варварину

У Средњој школи у Варварину одржан је састанак локалног руководства са представницима грађевинске фирме “Тончев Градња” д.о.о. Сурдулица која ће у наредном периоду извести радове на доградњи спрата на Средњој школи и Основној школи “Јован Курсула”.

По речима председника Општине Варварин Војкана Павића овај састанак је одржан после дуже времена, имајући у виду да су у протеклом периоду били присутни неки проблеми око надоградње тог спрата из једноставног разлога који се односи на техничку документацију која, према налазу координатора који су задужени за реализацију тог пројекта испред Министарства просвете, науке и технолошког развоја, није била потпуна.

“Пошто је потписан анекс уговора дошло се до договора да се крене са надоградњом спрата тако да смо ми одржали овај састанак са извођачем радова због тога што је школска година у току, школа је пуна ђака, тако да треба да видимо и да утврдимо предлоге како ће се кренути са надоградњом спрата, а да би са друге стране и деца која похађају ове две школе била безбедна”, објашњава председник Павић.

Анекс уговора је потписан због обезбеђења и ојачања плоче карбонским тракама и надоградње противпожарног пута па ће се, према Павићевим речима, у наредних десетак дана, одмах по завршетку још неких папиролошких ситница, кренути са овим грађевинским радовима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x