Крушевачки Југопревоз због распуста укинуо ђачке поласке аутобуса

Током школског распуста који је почео неке од релација на подручју трстеничке општине укинуте су, што значи да аутобуси крушевачког Југопревоза до 1. септембра неће саобраћати, рекао нам је шеф Аутобуске станице у Трстенику Драгослав Ђорђевић.

“Од 24. јуна ове године ступио је на снагу измењени ред вожње према неким од насељених места. У времену 6:30 и 6:40 часова неће бити превоза према Горњој Омашници, Округлици, према Витановцу, Дубичу, али је задржан полазак аутобуса у 6:30 за Стублице. Такође неће бити полазака у времену 11:00, 11:30 и 11:45 часова према поменутим местима, као и новог поласка у 5:45 часова према Селишту. Неће бити ни полазака аутобуса за Трстеник из Селишта у 13:30 и 14:20 часова, као ни увече од 19:20 часова за Стубал и повратак, као ни полазак у 20:10 часова за Мијајловац”, рекао нам је Драгослав Ђорђевић.

Он додаје да је почела продаја аутобуских карата од 1. јула за превоз према Херцег Новом и Игалу, цена повратне карте до Сутомора је 5.200,00 динара, а за остале поласке и цене путници се могу информисати путем телефона или на шалтеру Аутобуске станице у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x