Куглаши “Прве петолетке” пласирали се у Супер лигу Србије

После изузетних резултата на куглашким теренима, када су морали да гостују ван Трстеника и као домаћини, јер немају своју адекватну куглану, куглаши “Прве петолетке” успели су да остваре изузетан резултат ове сезоне и пласман у Супер лигу Србије, после годину дана такмичења у Првој лиги.

Председница општине Трстеник Милена Турк је тим поводом примила и приредила свечани пријем за куглаше честитавши им велики успех и пожелевши нове успехе у новом такмичењу. Она је напоменула да локална самоуправа поклања посебну пажњу спорту и мотивисању младих да се баве спортом, а задатак општине је да им обезбеди услове за треининге и такмичења.

Трстенички куглаши су своје утакмице играли у Крушевцу и Крагујевцу као домаћини, јер немају своју адекватну куглану. Надлежни су им обећали да реше овај проблем, јер су то заслужили, посебно управа на челу са председником клуба Иваном Трошићем и куглаши који су давали све од себе да остваре добре резултате, у чему су и успели.

Надамо се да ће и у новом куглашком друштву бити међу водећима, уз мало среће и стеченог знања, рекли су и трстеничани који помно прате овај спорт.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x