Локализован пожар у Видовданској улици у центру Крушевца

Ефикасном акцијом локализован је пожар који је јутрос око 8 часова избио у кинеској робној кући, некадашњи Бетекс, у Видовданској улици у центру Крушевца. Ватра се није пренела на ниједан околни објекат, а на срећу није било повређених.

Учесницима у акцији гашења обратили су се командант Градског штаба за ванредне ситуације и градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић и начелник Полицијске управе Крушевац Иван Миленковић, који је и руководио акцијом. Они су честитали на успешно обављеном задатку и учесницима акције пренели захвалност и поздрав министра унутрашњих послова у Влади Србије Братислава Гашића, уз обећање да ће за овај подухват бити и посебно награђени.

“С обзиром да се ради о најјужем градском језгру где је сконцентрисан велики број људи, радило се на брзој евакуацији свих грађана како не би дошло до повређивања. Оштећене су једино просторије робне куће “Yоумарт”, све остале просторије које се налазе у згради робне куће су заштићене и успели смо да пожар локализујемо” рекао је Иван Миленковић, начелник МУП Крушевац, преноси Регионална телевизија Крушевац.

У акцији гашења пожара учествовали су, поред припадника Ватрогасно спасилачке јединице Полицијске управе Крушевац и “Бехтел Енка”, Траyал Корпорација, “Cooper tire”, Рубин АД, ЈКП “Водовод Крушевац”, ЈКП “Крушевац”, Електродистрибуција Крушевац, ЈКП “Топлана Крушевац”, Служба Хитне помоћи Дома здравља и надлежне Градске службе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x