Марина Аксентијевић промовисала спот за песму “Снага твоје љубави”

У реномираном Хотелу “Парк” у Врњачкој Бањи, у присуству чланова породице, представника локалне самоуправе, сарадника и пријатеља, врњчанка Марина Аксентијевић промовисала је свој први спот за песму “Снага твоје љубави”. Овом песмом она ће покушати да обезбеди пласман на РТС-овом избору за Песму Евровизије где ће се делегирати представник Србије на Еуросонгу у Торину, крајем фебруара 2022. године.

“Ова моја песма прво је писана на енглеском језику, у потпуно другачијем фазону, а због пропозиција такмичења било је потребно урадити текст на српском језику. Текст је писало пет особа, аутор музике је Марко Марјановић из Ниша, док су аранжман српске верзије ове песме урадили момци из “Bullet benda” и они су и одсвирали мелодију”, каже Марина и напомиње да ако песма прође на конкурсу, са њом ће на сцени бити момци из “Bullet benda”: Марко Јаковљевић – гитара, Војислав Лаковић – бас гитара, Срђан Радибратовић – бубањ и Душан Сарић клавијатуре.

“Захваљујем се свим пријатељима који су ми помогли у реализацији спота за песму, менаџменту Хотела “Парк” у коме смо снимали спот, председнику општине Врњачка Бања Бобану Ђуровићу и локалној самоуправи који су омогућили реализацију спота”, нагласила је Марина Аксентијевић.

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић пожелео је Марини успех и изразио наду да ће успети да се пласира на избор за српског представника на песми Евровизије, јер она то заслужује. Почетком јануара 2022. године видеће се резултати РТС конкурса, а Маринина песма “Снага твоје љубави” биће постављена и на интернет платформи YouTube.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x