Центар за социјални рад за пример другима

На одржаном састанку председника општине Трстеник Александра Ћирића и његовог заменика Љубише Марковића са директорима трстеничких Установа, анализиран је досадашњи рад и представљени планови за наредни период. Директор Центра за социјални рад Драгојло Минић упознао је присутне са до сада вођеним активностима али и са наредним који су пред овом Установом.

“Свесни смо тешкоћа и проблема у којима се и даље налази наша земља, али и општина Трстеник, због тога обраћамо велику пажњу нашим корисницима, помажемо у границама могућности, обилазимо их, уручујемо им пакете помоћи, пружамо правну помоћ, одобравамо једнократну помоћ. Дали смо предлог свим Месним заједницама на подручју трстеничке општине да направе списак грађана који су угрожени због предстојеће зиме и других разлога да нам доставе њихова имена. Наши стручни радници обићи ће после тога сва пописана угрожена лица и на основу приоритета видети шта коме треба да се помогне” каже директор Центра за социјални рад Драгојло Минић.

“Поводом дана општине Трстеник, Центар за социјални рад посетио је и са запосленима разговарао Министар за рад, борачка и социјална питања Александар Вулин. Ми смо га упознали са нашим активностима које је он оценио као врло успешно одрађене. Министар је истакао да је наш Центар домаћински уређен и треба бити пример другим Центрима по питању организованости и ефикасности. У оквиру прославе дана општине Трстеник уручили смо му уметничку слику са мотивима Трстеника и захвалницу за допринос развоју социјалне заштите. Имамо још “, рекао нам је Драгојло Минић директор Центра за социјални рад у Трстенику, додајући да ова установа има још планираних активности за решавање до краја ове године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x