Матуранти плесали у центру Трстеника

Традиционално и ове године, на платоу испред зграде Општинске управе општине Трстеник, велики број матураната Техничке школе и Гимназије “Вук Караџић” плесао је свој завршни средњошколски плес, док су им подршку својим присуством пружили представници локалне самоуправе, родитељи, рођаци, пријатељи, професори. Величанствен дан уз раздрагану младост и валцер.

Организатор је и овога пута била Канцеларија за младе општине Трстеник, уз подршку локалне самоуправе, а на почетку манифестације матуранте и све присутне на платоу поздравила је председница општине Милена Турк, честитала матурантима завршни циклус средњег образовања и пожелела пуно среће и успеха у наставку школовања.

Координатор за младе општине Трстеник Коста Катић се такође обратио матурантима рекавши, између осталог, да су они данас део Европе. Честитао им је завршетак овог дела школовања и пожелео успехе у наредном периоду. Након валцера матуранти су заиграли коло, било је и уобичајеног фотографисања за успомену, али је потекла и по нека суза, јер се неки од школских другова, због различитих околности, неће редовно виђати.

Дружење је настављено уз свирку трубача и музике са разгласа на Омладинском тргу у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x