Трстенички матуранти плесали у центру града

Велики број грађана, рођака, пријатеља, ученика и представника локалне самоуправе пратило је програм плеса трстеничких матураната у центру града на платоу испред зграде општине Трстеник тачно у подне. Уз музику Јохана Штрауса, ученици матуранти Техничке школе и Гимназије “Вук Караџић” плесали су уз звуке опере “Слепи миш”.

Било је сликања, осмеха, лепог дружења, али је пала и по која суза емотивних матураната јер после средње школе већина се можда неће ни виђати тако често, свако од њих има свој животни пут, а наравно биће и матураната који неће бити далеко и који ће остати у овој средини па ће се виђати и дружити.

Ваља похвалити и организацију ове лепе манифестације од стране трстеничке Канцеларије за младе, док је покровитељ била општина Трстеник па се тим поводом матурантима у краћем излагању обратио председник општине Трстеник Александар Ћирић који је поздравио све присутне на платоу и матурантима честитао матуру и пожелео све најбоље у њиховом даљем школовању и животу уопште.

После плеса, држећи се за руке у паровима, трстенички матуранти су отишли да прославе свој дан у неком од реномираних ресторана који су изабрали. Као и све друге актуелне догађаје и ову манифестацију пропратила су средства јавног информисања, у првом реду локална РТВ Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x