Матуранти плесали у Варварину

У Пешачкој зони у центру Варварина одржан је традиционални “Матурски плес” ученика завршених разреда Средње школе Варварин. Варварински матуранти плесали су уз композицију “Слепи миш” Јохана Штрауса, а након плеса одиграно је и Ужичко коло.

Матуранте је поздравио председник општине Варварин Војкан Павић пожелевши им пуно успеха у даљем школовању и животу.

“Онима који настављају школовање желим да упишу жељене факултете, онима који су завршили школовање желим да се запосле или покрену сопствени посао, али свима вама првенствено желим да постанете добри људи. Немојте никада да се трудите да будете бољи од других, будите најбољи за себе, не мерите се са другима јер сви смо ми различити и сви ми постижемо неки наш максимум. Желим вам да волите то што радите, тражите док се не пронађете, али да никада не одустајете. Желим вам успех на свим пољима, а ми ћемо се трудити да вам помогнемо у томе”, поручио је матурантима председник Павић.

“Матурском плесу”, поред родитеља, професора и грађана, присуствовали су и заменица председника општине Виолета Чолаковић, председник Скупштине општине Варварин проф. Драгољуб Станојевић, његов заменик проф. Братислав Ташић, директорка Средње школе Варварин Весна Чабрић, начелница Општинске управе Гордана Петровић, као и помоћници председника општине Саша Срећковић, Оливер Бркић и Дејан Милановић.

 

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x