Министарство здравља донирало дигитални рентген апарат Дому здравља “Др Сава Станојевић”

Дом здравља “Др Сава Станојевић” постаје све савременија здравствена установа у коју већ дужи временски период позамашна средства улаже из свог буџета општина Трстеник. После набавки савремених медицинских апарата за Службе у њеном саставу, као и обнављање возног парка у Служби Хитне медицинске помоћи у прошлој години, реновирања простора и постављање ПВЦ столарије, сада је ова установа добила, у уређеном и окреченом простору зграде АТД, најсавременији дигитални рентген апарат који је донирало Министарство здравља Републике Србије.

Средствима Министарства су потпуно адаптиране три просторије за рад новог апарата, а тим поводом ову здравствену установу обишли су председница општине Трстеник Милена Турк и њен заменик Дејан Раковац. Са овим активностима упознала их је директорка установе др Жаклина Ристић.

“Локална самоуправа и даље наставља да помаже средствима из свог буџета Дом здравља, па су тако износом од 1.700.000,00 динара оспособљене све просторије у Диспанзеру, замењена је столарија, изведени су керамички радови и обављено је кречење целокупног простора тако ће наши грађани имати боље услове за лечење. Наставићемо да улажемо зато што желимо да и даље дамо свој допринос у подизању квалитета медицинских услуга”, рекла је том приликом председница општине Трстеник Милена Турк.

Директорка трстеничког Дома здравља др Жаклина Ристић захвалила је општини Трстеник и Министарству здравља на свим досадашњим донацијама.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x