На паноу у центру Трстеника фотографије ученика генерације

Ученике генерације основних и средњих школа са подручја трстеничке општине примила је и уручила им признања и пригодне књиге на скромној свечаности председница општине Трстеник Милена Турк.

“То су 12 најбољих ђака генерације и у име општине Трстеник и у своје лично име срдачно им честитам на постигнутим успесима у учењу и на такмичењима и желим им још бољих успеха у наставку њиховог школовања. Они су наш понос и достојни промотери наше општине и желела бих да им поручим да се после школовања врате и да дају свој допринос у даљем развоју средине у којој живимо”, поручила је председница Турк.

Она је нагласила и да ће локална самоуправа и даље из свог буџета улагати значајна средства у школство и стипендирање ученика и студената како би они били успешни током школовања.

На платоу у центру града биће фотографија 12 најбољих ђака генерације, а то су Лука Ратајац из Гимназије “Вук Караџић”, из Техничке школе ученица IV степена Нина Николчић и III степена Филип Лотина, затим Анастасија Пауновић из Музичке школе “Корнелије Станковић”.

Ђаци генерације основних школа са подручја трстеничке општине су Мартин Гобељић – ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка”, Сара Враштић – ОШ “Свети Сава”, Тамара Егерић – ОШ “Кнегиња Милица”, Давид Манџукић – ОШ “Јован Јовановић Змај”, Лука Дубљанин – ОШ “Љубивоје Бајић”, Маријана Костић – ОШ “Добрица Ћосић”, Анђела Вуксановић – ОШ “Раде Додић” и Виктор Вукчевић – ОШ “Живадин Апостоловић”.

Ученици су захвалили председници општине Милени Турк и њеним сарадницима на пријему и пригодним поклонима и обећали још боље резултате у даљем школовању.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x