Завршетак радова на тротоару у центру Варварина

У току је завршетак радова у улици Слободе, на делу тротоара преко пута Полицијске управе у Варварину, радове је извело ЈКП Варварин док је комплетна инвестиција ишла преко ЈП “Дирекција за урбанизам и изградњу”. У току су и радови на санацији санитарних просторија и свлачионица у СТЦ “Темнић”, истиче директор Дирекције Славко Савић.

Поред редовних одржавања локалне путне инфраструктуре, насипан је песак у МЗ Бачина у дужини од 1.5 км, где још увек нису завршени радови због лоших временских услова, али одмах при одлепшању времена планиран је наставак и тих радова.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Тренутно је завршен тендер за набавку половне радне машине Гредер, процењена вредност те радне машине била је око 2.900.000 са ПДВ-ом. Дирекција ће, после прегледа документације, изабрати најповољнијег понуђача, биће формирана комисија која ће прегледати те радне машине на основу понуда коју су пристигле и биће донета одлука о избору најадекватније машине за потребе Дирекције” напомиње Савић додавши да је та машина неопходна за одржавање путева на територији општине Варварин.

При крају су и радови на асфалтирању и крпљењу ударних рупа на територији општине Варварин у Месним заједницама Доњи Катун, Бачина, Село Варварин и Обреж. Одрађен је и пројекат за изградњу тротоара у Бачини, од улаза у село до цркве из правца Варварина, у ширини од 1,5 метара, који је одобрило ЈП “Путеви Србије”, док ће радове извести “Крушевац пут”

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x