На трстеничком аеродрому одржан Еx- Yu “Бланик камп куп”

На спортском аеродрому у Трстенику, у организацији АК “Трстеник”, одржан је четврти по реду Еx – Југословенски “Бланик камп куп”, међународно такмичење у прецизном слетању једрилицом. Учествовало је више од 40 такмичара из Србије, Црне Горе, Северне Македоније, Босне и Херцеговине, Русије и Украјине.

Пилоти су се надметали у две категорије: професионална где су били такмичари са важећом дозволом и лекарским уверењем “екипно и појединачно” и мотивациона у којој су лица са завршеном основном једриличарском обуком и важећим лекарским уверењем “екипно и појединачно”.

У Професионалној категорији – појединачно прва три места освојили су Никола Ивановски из АК “Римин Аир”, друго место Марјан Ивановски из истог Аеро клуба, а трећи је био Ненад Давидовић из АК “Куманово”. У екипној конкуренцији прво место освојили су Никола и Марјан Ивановски из АК “Римин Аир”, друго место Бобан Милановски и Ненад Давидовић из АК “Куманово”, а треће место Дејан Сарић и Слободан Ђуровић из АК “Трстеник”.

У Мотивационој категорији – појединачно прво место освојили су такмичари АК “Ваљево” Слободан Рајевић, Матија Манојловић и Дејан Недовић. У екипној конкуренцији прво место освојили су Дејан Недовић и Никола Николић из АК “Ваљево”, друго место Славиша Милојевић и Денис Маслиенко, а треће место Слободан Рајевић и Никола Милошевић из “АК Ваљево”.

Организатор овог такмичења АК “Трстеник” се захвалио свим такмичарима на учешћу и свима који су помогли да ово такмичење протекне у најбољем реду, победницима исто тако пуно успеха у наредним такмичењима уз поздрав “ведро небо”!

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x