Награда за допринос приватном предузетништву компанији “Sparrow d.o.o.” из Варварина

На традиционалном Божићном доручку, који организује Регионална привредна комора Крушевац и на коме се додељују награде привредницима који су остварили највеће успехе током претходне пословне године, награда за допринос приватном предузетништву додељена је компанији “Sparrow d.o.o.” из Варварина. Игор Милекић из компаније “Sparrow d.o.o.” наглашава да је прошла година по свему била посебна, награду нису очекивали, а резултати које су постигли су и довели до оваквог престижног признања.

“Што се тиче ове награде, искрено изненађени смо пријатно, како руководство компаније тако и запослени. Ми радимо невезано на то да ли ће стићи нека награда или не, нарочито у овим околностима које су нас задесиле током протекле године са Ковидом где није било једноставно организовати се. Имали смо мало и среће, у том здравственом смислу што се тиче запослених, тако да се опет доказало да је потребно и мало среће у раду, али ипак верујемо да срећа долази неком заслугом, а то је неки претходни период и уложеног рада и напора, али и знања на крају крајева и стеченог искуства. Ми смо млада компанија са младим руководством тако да се надамо да ће у наредном периоду бити разлога да се похвалимо неким новим резултатима”, истакао је Милекић.

Компанија “Sparrow d.o.o.” бави се производњом дрвеног пелета, једна је од најмодернијих фабрика у Србији за производњу дрвеног пелета и лидер је у производњи не само у Србији, већ и у региону, како по техничком капацитету, тако и по производној опреми. Капацитет фабрике је производња 10 до 12 тона дрвеног пелета на сат, а у процесу производње користе најквалитетнију сировину.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x