Награђени трстенички ученици генерације

Ученицима генерације Основних и Средњих школа са подручја трстеничке општине уручене су награде за постигнуте резултате у учењу и такмичењу на којима су учествовали. Награде су им уручили председник општине Трстеник Александар Ћирић и начелник школске управе Зоран Асковић, па је тим поводом у већници Народног универзитета одржана скромна свечаност.

“Министарство просвете и дневни лист “Политика” А.Д. обезбедили су средства за награде, а ми смо желели да те одличне ученике наградимо за њихов труд и рад и за успехе које су постигли на такмичењима. Ово им је и обавеза да наставе са још бољим резултатима и у вишим школама и на факултетима и желим им све најбоље у наредном периоду”, истакао је начелник школске управе Зоран Асковић.

Поред ових награда, општина Трстеник је припремила и стипендије за најбоље ученике што ће их даље мотивисати да постижу још боље резултате. Председник општине Трстеник Александар Ћирић честитао је најбољим ученицима на постигнутим резултатима и пожелео нове успехе у будућности, а добитници награда, њих 11, захвални су се Министарству просвете и општини Трстеник и обећали још боље резултате.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x