Напредњаци у Варварину прославили Божић

Традиционално, ове године уз поштовање свих епидемиолошких мера и без великог окупљања, у седишту варваринских напредњака унет је Бадњак и прослављен Божић.

Бадњак је унео члан Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) и заменик председнице општине Дејан Милановић том приликом пожелевши бољу и успешнију годину од претходне и поручивши да ће се и у овој години наставити са радом у корист свих грађана општине Варварин.

“Божић је празник радости и наде који нас испуњава најлепшим осећањима и уједињује око традиционалних и моралних вредности мира, узајамног поштовања, љубави, слоге и толеранције међу људима. У уверењу да ће поруке Божића подстакнути добронамерне људе да чине добро и изграђују боље и успешније друштво, желим да овај празник проведете у добром здрављу, миру и срећи са својим најближима”, поручио је Милановић.

Председница варваринских напредњака и општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, подсетивши да је година за нама била година великих изазова пре свега у очувању здравља суграђана, пожелела становницима општине Варварин да празник прославе у миру, здрављу, љубави и срећи.

Она је истакла да је и пред страначким и пред општинским руководством година победа, година радова и равномерне изградње Варварина и да ће се уложити сви напори како би се и даље наставило са обнављањем и изградњом комуналне и путне инфраструктуре, образовних установа, а са циљем даљег развоја општине Варварин.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x