Недеља естетике у Специјалној болници “Меркур”

Пројекат којим СБ “Меркур” и ВИП личности промовишу значај здравих стилова живота, важности превенције и медицине у очувању здравља и лепоте, реализоваће се од 19. до 25. марта ове године, док ће здравствени и спа центар “Меркур” у Врњачкој Бањи бити ексклузивни полигон за један од најзанимљивијих промотивних пројеката – “Недеља естетике”.

“Током ове узбудљиве недеље бројне познате јавне личности из политике, културе, са естраде и из медија – боравиће у “Меркуру” у оквиру програма Центра медицинске естетике. Циљ креативног тима Меркура је да током ове једнонедељне акције, у сарадњи са познатим јавним личностима и уз медијску подршку, пренесу људима важне поруке о значају здравог начина живљења и важности превенције, да им открију како медицина може да подржи њихове активности на очувању и унапређењу здравља и лепоте, да им покажу да се врхунски ефекти могу постићи и кроз забаву, рекреацију и активно учешће у откривању лепота природе, града, људи”, каже Бојана Бељић, ПР и референт маркетинга у СБ “Меркур”.

Зато је готово идеално место за реализацију оваквог пројекта – Врњачка Бања, краљевска бања, некада највећи културни и монденски бањски центар предратне Србије и у њој јединствен по свом концепту, “Меркуров” Центар медицинске естетике. У овом центру учесници програма “Недеља естетике” моћи ће 7 дана да уживају у благодетима природних лековитих фактора и здраве исхране, да користе све што је на располагању у “Меркуру” и Центру медицинске естетике, а у оквиру индивидуалног програма скројеног на основу резултата прегледа лекарског тима, уз личног терапеута који ће им бити на располагању 24 сата.

Бељићева истиче да ће уз то, за сваког учесника бити одређен посебан јеловник и индивидуални програм активности комбинацијом стандардних ЦМЕ програма: балансирање телесне масе, преобликовање тела, антиагинг, антицелулит и релакс програма… Саставни део програма су и шетње током којих ће учесници “Недеље естетике” моћи да упознају природне, културне и историјске атрактивности врњачког краја, а у вечерњим часовима и чувене бањске кафане у којима ће о њиховом здрављу “бринути” познати угоститељи и бањски музичари.

“Креативни тим Меркура, за све учеснике, осмислио је много необичних и атрактивних сторија тако да ће они који буду учествовали у програму бити изненађени мноштвом садржаја, креативних радионица, занимљивих хепенинга. Једно је сигурно, “Недеља естетике” биће занимљивија и упечатљивија кампања за унапређење здравља и лепоте, кампања коју ће “Меркур” водити заједно са својим ВИП пријатељима и медијским партнерима, са уверењем да ће њихова прича и ефекти њиховог боравка у “Меркуру” бити довољно подстицајни да у свести људи покрену квалитативне промене због којих њихов живот може постати лепши и вреднији. А то је управо и најважнији део мисије Меркура”, каже на крају Бојана Бељић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x