Донација Општој болници у Крушевцу

Општа болница Крушевац данас је добила још једну донацију која ће унапредити услове боравка пацијената и побољшати опрему запослених. Дечија ћебад, јастучнице, постељина, мантили, мајице, хируршке униформе и друга опрема за особље биће распоређени према потребама запослених и смештајним капацитетима пацијената.

Ову донацију су обезбедили Братислав Гашић, локална самоуправа и добротвори који већ низ година сарађују са Општом болницом.

Према речима Братислава Гашића, у наредном периоду биће сређени прилази у кругу крушевачке Опште болнице и зелене површине, а циљ је да постепеним опремањем и сређивањем, како ентеријера, тако и екстеријера, крушевачки Здравствени центар постане један од лидера у овој области у Србији.

Директорка Опште болнице др Весна Стевић Гајић истакла је да је данашња донација само наставак добре сарадње са људима који су много пута показали своју хуманост.

Заменик директора ЈАТ-ових апартмана Ивана Лазић обезбедила је 74 телевизора за пацијенте и са тим трендом ће бити настављено, како би све болесничке собе биле опремљене.

крушевац.рс

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x