Новогодишња честитка народне посланице Јелене Вујић Обрадовић: “Срећна и здрава породица предуслов за успех наше домовине”

Народна посланица Посланичке групе “Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” у Народној скупштини, Јелена Вујић Обрадовић, упутила је грађанима Александровца, Расинског округа и Републике Србије честитку поводом новогодишњих и божићних празника.

“Поштовани грађани Републике Србије, срећна Вам и успешна Нова 2020. година. Нека атмосфера доброте, пажње, блискости у кругу породице и пријатеља греје Ваша срца. Од срећне и здраве породице, личног и пословног успеха, зависи и успех наше домовине – наше Србије”, поручује народна посланица Јелена Вујић Обрадовић уз жеље да у Новој, 2020. години буде више доброте и љубави, “да све планирано испунимо – ради нас, ради наше деце и наше Србије”.

Она је у новогодишњој честитки поручила да је задатак свих народних посланика који представљају грађане Србије да и у наредној години, са још више енергије и залагања, наставе рад на пољу економског и социјалног развоја, очувања међународног положаја Републике Србије, да се обезбеде нова радна места и сигурна будућност грађана.

“Најважније мере за бољи живот грађана у Програму Јединствене Србије јесу борба против беле куге, подршка мајкама и породиљама, брига о пензионерима, ђацима, студентима, пољопривредницима. Пољопривреда и сељак нама, који представљамо обичне грађане и долазимо из малих средина, морају бити на првом месту. Применом мера општинске штедње, борићемо се да локалне самоуправе омогуће бесплатан градски превоз за све становнике својих градова и општина, следећи пример града Јагодине и Драгана Марковића Палме”, поручује народна посланица Јелена Вујић Обрадовић.

Она подсећа да је током 2019. године Јединствена Србија дала пуну подршку у раду Парламента и доношењу важних Закона и теших одлука, борила се и није бежала од одговорности, изразивши уверење да је само заједничким снагама, јединственом вољом, снажно и енергично и пре свега великим радом и трудом, могуће постићи најбоље могуће резултате и значајно виши животни стандард за све грађане Републике Србије.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

2 Коментари
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Sanja
Sanja
3 године раније

Najbolja narodna poslanica naša Jelena!

Braca
Braca
3 године раније

Jedinstvena Srbija dobila je dobrog coveka humanistu i profesionalca kakva je poslanica Jelena Obradovic.mnogo je pomagala deci i postovanje koliko čvrsto stoji na zemlji , skromna, nasmejana , dama iintelektualka. Glasacu za JSS samo zbog ovakvih ljudi i ako me politika ne interesuje.

2
0
Ваш коментар на ову вест?x