“Новогодишње чаролије” у ОШ “Драги Макић” у Бошњану

Основна школа “Драги Макић” из Бошњана, поводом Новогодишњих празника, организује бројне активности за своје ученике. За 27. децембар планирана је Новогодишња приредба и сликање са Деда Мразом за ученике млађих разреда и предшколце, а 28. децембра биће организован Новогодишњи вашар, најављује директор Андрија Живадиновић.

“У четвртак, 29. децембра, са почетком од 17 сати у великом холу Основне школе за све заинтересоване ученике од I до VIII разреда биће одржана Новогодишња журка са маскембалом. Школа ће за најлепше и најкреативније маске у конкуренцији ученика разредне и предметне наставе обезбедити пригодне дипломе, а Новогодишњој журци ће присуствовати и Деда Мраз са којим се ученици могу сликати” каже Живадиновић.

Он још додаје да ће у петак, 30. децембра, у главном холу школе, са почетком од 12:00 часова, бити организована и велика Новогодишња лутрија, тако да ће ова образовна установа богатим програмом за своје ученике испратити стару годину.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x