Обележен јубилеј ФК Омладинац у Угљареву

У присуству бивших и садашњих играча, чланова управе ФК Омладинац и бројних гостију у Угљареву је одржана свечана академија поводом вредног јубилеја, 40 година постојања и такмичења овог клуба, члана ОФЛ Трстеник.

На почетку академије игром и песмом из Србије присутнима су се представили чланови Фолклорног ансамбла “Свети Никола” из Трстеника. затим је присутне поздравио и изразио добродошлицу председник ФК Омладинац Горан Обрадовић, а после њега обратио се краћим излагањем и бивши играч и функционер овог клуба, заменик председника општине Трстеник Љубиша Марковић.

Промовисан је и документарни филм о ФК Омладинац, чији је аутор новинар РТВ Трстеник Александар Ђалић и сниматељ Драган Сарић. Присутнима се обратила и државна репрезентативка, освајач великог броја медаља и других признања и актуелни тренер КК Прва петолетка Нада Сарић, чланица Општинског већа задужена за област спорта. Она је слављенику честитала јубилеј и пожелела нове успехе у даљем такмичењу.

Поводом овог јубилеја из штампе је изашла монографија о клубу, коју је сачинио на основу сећања и записа, недавно преминули председник ФК Омладинац Бојан Милојевић, док је клубу јубиларцу председник Спортског савеза Општине Трстеник Раша Лешевић поклонио фудбалску лопту.

Свој део програма, као инспирацију фудбалом, присутнима су представили чланови трстеничког позоришта. Свечаности су, осим поменутих, присуствовали представници локалне самоуправе, народни посланик Мирослав Алексић, директори Јавних предузећа и Установа и бројни спонзори који су помогли излазак монографије из штампе. На крају свечане академије на сцени су поново били чланови Фолклорног ансамбла “Свети Никола” који су награђени аплаузом за свој наступ.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x