Обележен јубилеј ОШ “Живадин Апостоловић” у Трстенику

Запослени, ученици и њихови родитељи, пензионери и остали гости, на свечан начин у трстеничком Дому културе обележили су дан Основне школе “Живадин Апостоловић” и вредан јубилеј, 62 године рада и постојања.

На почетку све присутне поздравила је и пожелела им добродошлицу директорка ове школе Љиљана Ђонић, а затим је говорила о активностима присутним у школи, које је делимично пореметила пандемија корона вируса. Ипак, све ће бити завршено према плану и програму и ученици ће успешно завршити ову школску годину, оцењује Љиљана Ђонић.

Овом приликом она је председници општине Трстеник Милени Турк уручила захвалницу за подршку и допринос на унапређењу рада школе и истакла изузетну сарадњу са општином Трстеник.

Ученици ОШ “Живадин Апостоловић” извели су са својим наставницима том приликом пригодан културно уметнички програм, а председница општине Трстеник Милена Турк честитала је свима у школи овај вредан јубилеј и захвалила на добијеној захвалници.

Она је истакла да ће сарадња бити настављена и даље, кроз неопходну подршку и помоћ, да би се одржао квалитет наставе на задовољство ученика и запослених у школи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x