Објављен Јавни позив за доделу највиших признања Општине Варварин

Општина Варварин упутила је Јавни позив грађанима, организацијама, институцијама, установама, удружењима грађана и свим остали правним субјектима са територије општине Варварин да поднесу предлоге за доделу јавних признања општине Варварин за 2019. годину.

Звање почасног грађанина општине Варварин додељује се као највиша лична почаст и израз посебног поштовања грађанима који уживају велики углед у земљи и свету, а који не живе на територији Општине Варварин или су страни држављани, а њихов рад доприноси развоју и Општине Варварин или би додељивање ове почасти представљало интерес за Општину Варварин.

Плакета Општине Варварин додељује се као друштвено признање за изузетна достигнућа и резултате у раду остварене у области друштвеног живота, научно-истраживачког рада, привреде, пољопривреде, образовања, здравства, просвете, културе, уметности, спорта и другим областима друштвеног и јавног живота који су од изузетног значаја и представљају трајну вредност за општину Варварин.

Захвалнице Општине Варварин додељују се за постигнуте успехе у раду и значајан допринос напретку, развоју и афирмацији општине у области привреде, пољопривреде, друштвених и других делатности у претходних годину дана.

Писани предлози са детаљним образложењем подносе се непосредно преко писарнице Општинске управе или поштом на адресу: Скупштина општине Варварин, Одбор за награде и признања, Марина Мариновића 38, 37260 Варварин са назнаком: “Предлог за доделу јавних признања Општине Варварин”.

Крајњи рок за достављање предлога је 01. септембар 2019. године, а додатне информације заинтересовани могу добити путем броја телефона 037/787-171, лок. 120.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x