“Јухорске виле” организују наградни конкурс за најлепше двориште у Темнићу

Удружење жена “Јухорске виле” из Обрежа организује избор за најлепше двориште општине Варварин, најлепшу терасу или најлепши кутак у 2019. години. Право учешћа на конкурс, који је отворен од 01. до 31. августа 2019. године, имају сви становници општине Варварин, саопштено је из овог Удружења.

Сви заинтересовани могу се пријавити директном поруком на Фејсбук профилу Удружења “Јухорске виле” (линк), у пријави је потребно навести име и презиме, адресу, број телефона, категорију за коју се пријављује, а потребно је и приложити три фотографије дворишта, терасе или кутка.

“Након приспелих пријава, по 5 најлепших дворишта/тераса и кутака, која буду ушла у ужи избор биће објављени на нашем Фејсбук и Инстаграм профилу како би се од 01. до 30. септембра директним гласањем (лајковима) дошло до победника у све три категорије које ће понети ласкаву титулу награде публике и вредне награде”, стоји у саопштењу “Јухорских вила”.

Победнике ће одабрати и стручни жири, а награде и признања ће бити уручене на предстојећој манифестацији “Дан пуњење паприке” коју “Јухорске виле” организују почетком октобра месеца ове године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x