Објављен Јавни позив за достављање предлога за доделу признања поводом Дана општине Варварин

Скупштина општине Варварин упутила је Јавни позив грађанима, организацијама, институцијама, установама, удружењима грађана и свим осталим правним субјектима са територије општине Варварин за достављање предлога за доделу општинских признања и то предлог за почасног грађанина општине Варварин, плакете општине Варварин и захвалнице општине Варварин.

Звање почасног грађанина општине Варварин додељује се као највиша лична почаст и израз посебног поштовања грађанима који уживају велики углед у земљи и свету, а који не живе на територији општине Варварин или су страни држављани, а њихов рад доприноси развоју општине Варварин или би додељивање ове почасти представљало интерес за општину Варварин.

Плакета општине Варварин додељује се као друштвено признање за изузетна достигнућа и резултате у раду остварене у области друштвеног живота, научно-истраживачког рада, привреде, пољопривреде, образовања, здравства, просвете, културе, уметности, спорта и другим областима друштвеног и јавног живота који су од изузетног значаја и представљају трајну вредност за општину Варварин.

Захвалнице општине Варварин додељују се за постигнуте успехе у раду и значајан допринос напретку, развоју и афирмацији општине у области привреде, пољопривреде, друштвених и других делатности у претходних годину дана.

Писани предлози са детаљним образложењем достављају се Комисији за кадровска и мандатно имунитетска питања Скупштине општине Варварин, најкасније до 01. септембра 2017. године, на писарници општине Варварин или поштом на адресу:

КОМИСИЈА ЗА КАДРОВСКА И
МАНДАТНО ИМУНИТЕТСКА ПИТАЊА
СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ВАРВАРИН
Трг Мирка Томића 5
37260 Варварин

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x