Обреж добија летњу позорницу и нови простор на отвореном за најмлађе

На иницијативу мештана, а уз подршку локалне самоуправе и Бојана Тимотијевића, као главног спонзора, у Обрежу се изводе завршни радови на изградњи летње позорнице иза Дома културе где ће бити уређен и прилагођен и простор за најмлађе мештане највећег села у варваринској општини.

Један од иницијатора ових радова и одборник у Скупштини општине Варварин Горан Пантић наводи да ће, поред летње позорнице, простор иза Дома културе бити уређен, најмлађи ће добити простор за играње, биће постављен мобилијар, а биће обезбеђен и паркинг за аутобусе.

Захваливши се локалној самоуправи, председнику општине Војкану Павићу на логистичкој подршци, али и Унији жена Српске напредне странке (СНС) у Варварину на помоћи при извођењу радова на расчишћавању овог дела који је био руиниран и запуштен, Пантић истиче да су у току завршни радови на изливању плоче на летњој позорници.

“Хвала свима који су дошли да нам помогну, као и онима који ће доћи да нам помогну да се овај простор иза Дома културе среди. Главни спонзор за изградњу ове бине је Бојан Тимотијевић Вук који је донирао средства за ову инвестицију, тренутно се изводе радови на изливању плоче тако да смо тај део посла завршили. Оно што нам предстоји то је поплочавање овог дела бехатон плочама, један део ће бити зелена површина где ће бити постављен мобилијар за децу који ћемо добити као донацију од локалне самоуправе”, рекао је Пантић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x