Обреж добија најмодерније Дечије игралиште и парк

Председница Привременог органа општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић потписала је у Београду уговор о реализацији још једног важног и великог пројекта, изградњи Дечијег парка и игралишта у Обрежу. За изградњу најмодернијег парка и игралишта у највећој месној заједници у општини Варварин, Министарство туризма и омладине издвојило је 16 милиона динара.

“Деца су наше највеће богатство и задатак свих нас је да им омогућимо здраво, срећно и безбрижно детињство. Поред уређења комуналне инфраструктуре у Обрежу, мислимо и на најмлађе и зато сам презадовољна што нам је одобрен овај пројекат, јер ћемо након изградње новог Дечијег парка и игралишта у Обрежу, малишанима омогућити да значајан део дневних активности и слободног времена ту проводе, што је и од здравственог и васпитног значаја”, поручила је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она подсећа да су у протеклом периоду обновљени и изграђени нови Дечији паркови и игралишта у Бачини, Пешачкој зони у центру Варварина и у парку испред храма Успења Пресвете Богородице у Варварину и најављује нове пројекте и у осталим месним заједницама, а који ће бити реализовани у наредном периоду.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x